logo

plovdivclubs.com

Въпроси задават Plovdivclubs, отговори дават RE-VIEW
Въпроси задават Plovdivclubs, отговори дават RE-VIEW

Въпроси задават Plovdivclubs, отговори дават RE-VIEW

публикувана на 06.12.2012 02:15

 


Артистите от RE-VIEW отговориха на няколко въпроса пред екипа на Plovdivclubs.com, специално за своите фенове.


Какво е Re-view?


          Нека ви запознаем с новата марка партита в България – RE-VIEW, която цели да представя и налага един нов модерен възглед  и стил в електронната клубна сцена. Диджеите,  които представят Re-View не са подбрани случайно.  Участията  на Nick Ko , Muggsy, Reggi, Rossen и YokoLove са еталон за истинско парти и неповторимо модерно звучене.

 

 

На къде се развива музиката в България, какви са тенденциите и насоките и накъде гледа Re-view?


     Това, което ни събра в Re-View  e желанието ни да допринесем с нашата индивидуалност и стил за музикалната култура в България. Да! В България може да се говори за добро ниво на музикална култура, която сме длъжни да развием и опазим. Оптимисти сме и ще продължаваме да радваме феновете.  


Има ли Dj-и с които искате да пускате на една сцена?


         При нас на пулта има място за всички. С удоволствие бихме работили с наши колеги, които дават всичко от себе си за развитието на хаус-културата.

  

Кои са най-големите и интересни места, на които сте пускали музика? Кои са интересните партита?

          Пускали сме в най-добрите български клубове. Всеки път даваме всичко от себе си и поднасяме нова музика. Обичаме да изненадваме хората като комбинираме хаус-музиката с изпълнение на лайв-вокали и различни видове инструменти. Често работим с много талантливи певци, певици и музиканти.

 


Tази седмица и по точно в края й, 07.12.12 /петък/ можете да се насладите на качествената музика. Muggsy ще пуска в  E'memento Bar & Dinner на партито по повод отварянето на клуба. YokoLove a.k.a. Yoko ще се вихри в  Moda Bar Pandora /Асеновград/, а Hi Fix & D`Shine ще гостува в Zino Club /Шумен/.



Продължението на купона на 08.12.12 /събота/ ще бъде с Reggi в Eacape Moda Bar /Пловдив/, а Yoko и Muggsy ще правят дубъл на петъчната вечер съответно в Bar Kaskada /Пловдив/ и Escape Moda Bar /Пазарджик/.

 

 


Седмична програма