logo

plovdivclubs.com

Забавлявай се различно!
Забавлявай се различно!

Забавлявай се различно!

публикувана на 18.12.2012 11:30

 

В сряда на 12 декември (12.12.2012) – когато видни знахарки и врачки, предрекоха че не е много хубаво да се започва каквото и да е, група млади ентусиасти решиха да се забавляват. Екипът на Plovdivclubs.com бе поканен, на това добре организирано и високо алкохолно събитие. . Организаторки на вечерта бяха Йовка Вълчева и Гергана Атанасова, които ни бяха подготвили – забавление в четири различни по стил музикални клуба.

 

На тайно място събралите се 15-тина човека се  разделиха на два отбора и всеки получи различни наставления от своят лидер. На листчета бяха описани задачите, които всеки трябва да изпълни.

 

Първата спирка бе Грамофон, където барманът ни чакаше с текила – разбира се за да пиеш, се изискваше да се проиграе на едно зарче. Ето малко информация за играта, в зависимост от цифрата на зарът правиш различно нещо:

 

1 – Стоиш мирен

2 -  Избираш някой да пие, и даваш своята чашка

3 -  Даваш едно на човекът от дясно

4 – на този от ляво

5 и 6- няма да издаваме, свържете се с организаторките, за да разберете.

 

Вечерта продължи с No Sensе ( където в Сряда вече няма рок – за съжаление ), доста тиха обстановка, играхме на асоциации и „Аз никога не съм … ”, и този който е – пиеше по малко от бирата си.

 

Продължихме към поп – фолк заведението Infi Dance. Там купонът течеше с пълна сила и ние се включихме към него. Накрая минахме през Даяна да отчетем градуса на дрегера, но го бяха задигнали. Разбира се завършихме в Брилянтин, където винаги има прекрасна музика и приятна обстановка. Всичко това с много интересни, забавни хора. С тях вечерта не свършваше... 

 

 


Седмична програма