logo

plovdivclubs.com

Жана Бергендорф се включва в еко инициатива на БГ Радио в Пловди
Жана Бергендорф се включва в еко инициатива на БГ Радио в Пловди

Жана Бергендорф се включва в еко инициатива на БГ Радио в Пловди

публикувана на 10.11.2014 09:34

Традицията БГ Радио съвместно с Община Пловдив да подкрепят и инициират значими еко кампании продължава


На 11.11 /вторник/ от 11:00 часа в град Пловдив, в жк Тракия, блок 258 , БГ Радио и Община Пловдив ще засеят гора от 209 дръвчета, част от офсет инициативата на радиото.

 

Годишните музикални награди на БГ радио през 2009 година бяха първото музикално събитие в България, на което беше направен офсет: количеството вредни емисии, които бяха произведени по време на шоуто и неговата организация, бяха компенсирани със засаждането на определен брой дървета. 

     

От тогава, всяка година, екипът на радиото, заедно с приятели и музиканти, призовава за по-отговорно отношение към природата, като засажда по една нова мини горичка. Дълъг списък с бг звезди се включва традиционно към засаждането. Миналият месец любимецът на всички български тийнейджърки, VenZy , лично засади част от дръвчетата на БГ Радио в Пловдив.

 

Този път в еко кампанията се включва победителката от миналия сезон на X-Factor Жана Бергендорф. Старт на засаждането ще даде лично кмета на град Пловдив, инж. Иван Тотев, Дръвчетата ще засадят и кметовете на Район Център - Георги Титюков и на Район Тракия – Костадин Димитров. Ние от БГ Радио каним отново жителите на града да се включат в инициативата, като всеки от нас да допринесе за озеленяването на града.

ВИЖТЕ видео и снимки от предишната инициатива на БГ радио, в която се включи усмихнатият Вензи


Седмична програма