logo

plovdivclubs.com

Зрелищни битки на ММА в Пловдив тази събота
Зрелищни битки на ММА в Пловдив тази събота

Зрелищни битки на ММА в Пловдив тази събота

публикувана на 24.07.2013 04:09


9 двубоя  от програмата  на професионалната гала-вечер по смесени бойни изкуства "ММА Arena Plovdiv "ви очакват тази събота. Битките ще могат да се видят на живо на 27 юли от 20,30 часа в новата спортната зала на ПУ „Паисий Хилендарски”.  С организацията на събитието са се нагърбили европейския шампион по джудо Янислав Герчев, националния шампион по самбо и ММА-боец Иван Запрянов и националния шампион по ММА в тежка категория Борислав Иглев.


Такива турнири обикновенно обещават изключително завързани и зрелищни битки, страхотни емоции за всички любители на смесените бойни изкуства. Изключителен адреналин и зареждащи вибрации ви предлагат ММА двубоите. Това е така, защото при тях е позволено използването на техники от кажи-речи всички популярни бойни изкуства - борба, джудо, карате, самбо, бразилско жит-житцу, муай тай и други.
По правилник срещите ще бъдат 3 рунда по 5 минути, в които двамата съперници ще си прилагат различни хватки в клетка.


Организаторите мечтаят Пловдив да намери своето място в спорта. С гала вечерта, те се надяват да накарат хората да "влезнат" в залите, не само за спорт, а и там да изкарват своята отрицателна енергия и агресия, не на улицата и в заведенията. Очакват се гости от цялата страна, като сред тях ще присъстват Красимир Вълчев, Станислав Митков, Серафим Бързаков.


Вечерта ще бъде посветена и на една друга кауза. Момчетата веднага приемат болката на Васил Бамбурски като своя. Както знаем, бившият баскетболист страда от тежка форма на левкемия и има нужда от незабавно лечение и трансплантация. Организаторите призовават всеки да помогне с каквото може. На събитието ще има кутии за събиране на средства, а гостите ще бъдат помолени да станат на крака и всеки да изпрати дарителски смс с текст : DMS Васил.


Цената на билета ще е символична и достъпна за всеки -15 лева.



Седмична програма