logo

plovdivclubs.com

A Tribute To Jimi Hendrix by Dean Bowman
A Tribute To Jimi Hendrix by  Dean Bowman

A Tribute To Jimi Hendrix by Dean Bowman

публикувана на 10.01.2014 01:12

Световно известният соул певец Dean Bowman ще гостува за втори път на сцената на музикален клуб "Петното на Роршах" на 18-ти този месец.

 

Музикантът ще бъде в компанията на едни от най-утвърдените български музиканти Николай Карагеоргиев – китара, Димитър Семов – барабани и Александър Леков – бас.

 

 

Дийн Боуман е вече добре познат на родната публика със супер успешния трибют на Рей Чарлз, който американският певец представи в София, Пловдив и Варна. Този път Dean Bowman ще интерпретира с неподражаемия си глас музиката на Jimi Hendrix. Лятото на 2013 в същият състав музикантите представиха "A Tribute To Jimi Hendrix" в Пловдив на летнти сцени "Конюшните на царя" и на Music Beach Shkorpilovci в програмата на ежегодния, традиционен "July Morning Blues Rock Festival". На фестивала участва и виртуозният китарист и певец Rischie Kotzen.

 

 

На 18 януари, събота от 21:30ч. Dean Bowman, Николай Карагеоргиев, Александър Леков и Димитър Семов ще представят както класиките на Jimi Hendrix, така и някои не толкова често изпълнявани парчета.


Седмична програма