logo

plovdivclubs.com

Братя Мангасарян с втора лекция в Петното (ВИДЕО)
Братя Мангасарян с втора лекция в Петното (ВИДЕО)

Братя Мангасарян с втора лекция в Петното (ВИДЕО)

публикувана на 16.11.2015 11:29

След години мълчание Зюмбюл - Силвестър Силвестров, Кулю - Владислав Петров и Среброто - Александър Сано, познати като Братя Мангасариян се завръщат.

 

На 21-ви ноември, в Петното, предстои колоритното шоу на братята - "За вредата от образованието, културата и изкуството". Това ще бъде втората им лекция в Петното, след акто рез октомври тя предизвика истински фурор и бурни аплодисменти.

 

Просто си задаваме въпроса защо един от най-големите физици на Земята - Алберт Айнщайн не е завършил физика? Един от най – големите български актьори - Наум Шопов не е завършил НАТФИЗ? Един от най-големите диктатори в света - Саадам Хюсеин не е завършил училище за диктатори? Само се питаме защо е културно да душиш жена си в театъра пред публика, какъвто е примера на Отело от Шекспир, а не е културно да душиш в домашни условия?

 

Критичният анализ на културната и обществено-политическа ситуация в България, който Мангасариян ще представят пред публиката е подходящ за всяка възраст. Можете да си резервирате места на: 0889.814.255.



 


Седмична програма