logo

plovdivclubs.com

Група P.I.F. с нов-стар пианист в Петното на Роршах
Група P.I.F. с нов-стар пианист в Петното на Роршах

Група P.I.F. с нов-стар пианист в Петното на Роршах

публикувана на 21.04.2012 02:05

 

Една от най-свежите и артистични банди на родната ни поп и рок сцена отново вилняха с пълни сили в града на 7-те хълма. P.I.F. направиха уникално завръщане в Петното след почти 6 месеца отсъствие от култовото заведение и стоплиха сърцата на всички свои фенове, които отново напълниха залата, за да чуят Димо и компания. Изненадата този път дойде от самата група, която се представи пред нас с нов-стар пианист.

 

Любомир Петков направи третото си кръщене в P.I.F. след като през 2006 година отнов бе част от култовата група, а преди това свири от 1999-2004 година, като има записани 2 албума с бандата. Интересното бе, че след толкова години Любо се притесняваше на сцената и без нито една репетиция се опитваше да влезе в крак с колегите си. Нпарави го префектно, за което ние от PlovdivCLUBS го поздравяваме.

 

За съжаление фронтменът Димо Стоянов не сподели пред PlovdivCLUBS защо Пламен Бъчваров - Пацо вече не е част от тях. Пацо работи около 4 години с P.I.F.

 

Тази година P.I.F. подготвят издаването си на така чакания албум, който e в работен процес вече 2 години, но пред нашата камера ДИМО обеща. че ще бъдем зарадвани с нови неща. Какви ще бъдат те - следете сайта PlovdivCLUBS. 

 

Вижте цялото интервю с Димо след концерта в Петното на 20.04, както и  трейлъра от самата вечер и една уникална песен "Невидимо дете" посветена този път на една голяма фенка - Тони. 

 

 

 


Седмична програма