logo

plovdivclubs.com

KOKA MASS JAZZ и THE KITCHEN BROTHERS LIVE в Петното
KOKA MASS JAZZ и THE KITCHEN BROTHERS LIVE в Петното

KOKA MASS JAZZ и THE KITCHEN BROTHERS LIVE в Петното

публикувана на 25.11.2013 11:48

Да се усмихваме повече!Това не е призив, а настроението, което струи от новия сингъл и видеоклип на Константин Кацарски (Koka Mass Jazz).

 

Парчето се нарича Smile и веднага след появата си в края на лятото стана хит на седмицата в радио Варна. Smile ще бъде и пилотното парче, което ще представи изданието на новият албум на Кока MassJazz в Германия през следващата година.

 

Клипът е заснет за един ден в невероятната приказна атмосфера в градината на „ Щура Къщура“. Затова и заразява с фънк и грууви настроение, приканва към весело парти с танци и усмивки.

 

Продуцент на клипа е Silvernoise в лицето на актьора и режисьор Александър Сано (познат ни от сериала по БНТ, "Под Прикритие) и Георги Грозданов.

 

Официалната премиера на клипа Smile ще бъде на 27 ноември, в Пловдив, в клуб „Петното на Роршах“, а на 30 ноември ще може да го видим в София, в бар Backyard.

 

След прожекцията на видеото ще има и концерт на Koka Mass Jazz с неговата група The Kitchen Bross в състав: Сихая - вокал, Мартин Ташев - тромпет, Георги Янев - китара, Константин Кацарски - барабани.

 

Автор: Иван Неделев

 


Седмична програма