logo

plovdivclubs.com

PIF представиха ново парче в обновеното Петно (СНИМКИ)
PIF представиха ново парче в обновеното Петно (СНИМКИ)

PIF представиха ново парче в обновеното Петно (СНИМКИ)

публикувана на 25.10.2014 02:55

 

Една от най-свежите и артистични банди на родната ни поп и рок сцена - група P.I.F заби снощи на изцяло обновената ъндърграунд сцена в клуб "Петното". Второто ниво на заведението е преоменено изцяло - по-широко, с нов бар, обзавеждане, осветление и нов интериор.

 

Концертът стартира малко преди 23:00 часа с официалния радиосингъл и видеоклип към 4-ия студиен албум на групата "P.I.F.4“ – „Молещи очи“. Много стари и любими на всички парчета, както и най-новите проекти на бандата накараха публиката да се забавлява.

 

Групата представи за първи път на сцена и нова песен - „Дуел“, за която фронтменът Димо Стоянов сподели, че е написана само преди 5 дена и това е първото й официално звучене. Той даже даде името на песента на сцената след леко чудене. Тя е свежа и много ритмична, а най-важното е, че препълненият клуб я одобри. 

 

"Приказка", "Всеки ден", "Невидимо дете", "Цялото небе", "Kолело","Времето внезапно спря" и други зарадваха жадната за емоции публика, а момчетата от P.I.F. се раздадоха по време на двучасовия концерт.

 

След събитието, ние от plovdivclubs, попитахме няколко случайни човека как са прекрали вечерта и ето какво ни споделиха те:


"Страхотно беше! За пръв път ги гледах на живо и много ми хареса! Браво на момчетата! Клубът беше препълнен, имаше много добра атмосфера, всички около мен се забавляваха"; 

"Страхотни са, свириха с много хъс и ентусиазъм";

"Клубът беше зверски пълен, а от атмосферата беше на ниво";

"Това бяха ПИФ с ток, ама с много ток!"

 

 


Седмична програма