logo

plovdivclubs.com

Sounprophet и Omnipresent със съвместен гиг на сцената на Петнот
Sounprophet и Omnipresent със съвместен гиг на сцената на Петнот

Sounprophet и Omnipresent със съвместен гиг на сцената на Петнот

публикувана на 03.02.2014 02:01

Sounprophet и Omnipresent със съвместен гиг на сцената на Петното на 8 януари, събота, 21:30х.

Soundprophet са най-адекватния и смислен съвременен отговор на грънджа и алтернативния рок от 90-те години. Софийската банда съчетава плътни и красиви китарни мелодии, стегнат звук и вдъхновяващи вокални линии в музиката си; характерното звучене на деветдесетарска група и пулсът на днешния град.

 

Всъщност, няма да е пресилено твърдението, че Soundprophet е групата на днешния градски човек, независимо дали крачиш из бетонно-асфалтовия лабиринт на София, калдъръма на стария Пловдив или дишаш соления морски вятър на Бургас.

 


Честни и въздействащи, песните от дебютния албум на групата "More Than Any Spoken Words", излязъл в началото на ноември 2013, както и страхотното присъствие на групата, когато е на сцена, привличат все повече фенове, които разхождат гордо тениските си с логото на Soundprophet.

 


Сингли от диска вече се въртят в класациите на радио Тангра Мега Рок и радио ЗиРок, и немалко медии се изказват възторжено за тях. Чуйте песните на бандата на този линк и елате на техните концерти, защото Soundprophet вероятно е новата ви любима група, ако алтернативният рок тупти във вените ви.


Седмична програма