logo

plovdivclubs.com

STAЕR в Петното!
STAЕR в Петното!

STAЕR в Петното!

публикувана на 18.03.2013 10:40

 

 STAЕR в Петното! Само от тази мисъл бихте се побъркали! Само, че това не е мисъл, а истинска Новина! Норвежката група Staеr е тук да ви обладае с енергия, която може да взриви и Слънцето!

 

Въпреки че са от миналия век, те са тук да ни покажат истински рок от бъдещето! Само с барабани, бас и китара, сцената ще се разтрепери от комбинациите на стилове музика, които те съчетават!

 

STAER са трио от Норвегия в състав Shelac, Melvins и Flying Luttenbachers и свирят в съчетание black metal, free jazz noise и darkthtone. Това се нарича свръхзвукова музикална креативност.

 

Италианската медия The Noise коментира група STAER:

„..Те са като Буря, която се развихря незабавно и без предупреждение още в първото парче – един тон, всичко на feedback, модулации на сигнала, неспирно движение от заразително ритмичните барабани.. и веднага разбираш, че си попаднал на правилния купон. Не спираме дотук. Нещата започват да ескалират още повече в “I roll with cretto” с писклива китара в продължение на почти шест минути, докато ритъм секцията се забавлява да разтяга и отпуска всичко наоколо като ластик…”

 

 

Една мощна нощ ви очаква в съботната вечер в Петното! Усетете как идеите за музика никога не се изчерпват! Stare ще ви докажат как се чупят граници и се подминава предела на Въображението!

 


Седмична програма