logo

plovdivclubs.com

Теодосий Спасов в Петното в Петък
Теодосий Спасов в Петното в Петък

Теодосий Спасов в Петното в Петък

публикувана на 03.02.2012 09:26

Световно признатият български музикант ще свири пред пловдивска публика на сцената на Петното на Роршах днес, 3.02 /петък/. Гарантираме ви, че няма как да ви е скучно на неговите участия, защото винаги представя нещо ново и различно. А може би и това е една от тайните на успеха му. Но на първо място е безспорният му талант.

Миналата година музикантът получи най-високото отличие на Министерство на културата – наградата "Златен век". А това, естествено. не е и единственото признание за творчеството му. През 1996 година му е връчена наградата на международната академия за изкуства Париж, взима и наградата „Музикант на годината“ през 1997 и 2002 година.

Трудно е човек да му сложи рамки и да определи стила му. Той експериментира и то успешно в най-различни области на музиката. Смесва фолклор, джаз, класическа музика и какво ли още не. Работи с български и чуждестранни музиканти. Не случайно списание „Нюзуик“ го нарежда сред най-талантливите музиканти от Източна Европа.

Теодосий Спасов ще свири на 03.02.2012, от 21:30 часа в клуб “Петното на Роршах„ заедно с Васил Хаджиманов - клавишни инструменти и Александър Петров - ударни инструменти.

Приятно прекарване!

 


Седмична програма