logo

plovdivclubs.com

tri'o'five live in Plovdiv @ Petnoto
tri'o'five live in Plovdiv @ Petnoto

tri'o'five live in Plovdiv @ Petnoto

публикувана на 22.11.2012 04:45

 

В съботната вечер ще можете да се насладите на живото изпълнение на група Tri-o-five в Петното.  Всеки лайв на групата носи уникална смес от семпли и бийтове с жив сакс, клавишни, китари и глас.Музиката на Tri O Five е определяна като „фънки, грууви и секси”. Звученето им съдържа следи от различни музикални традиции и опит, трупан с години

 

Tri O Five са:

  • Илин Гривишки /Dj ilko/-Топ-диджей и продуцент малко повече от десетилетие,един от малкото БГ диджеи, изявяващи се  извън страната.Dj ilko  е диджеят, миксирал  официална компилация на Fashion TV за България.

 

  • Десислав Иванов /Desso/ - Свирейки на саксофон и  пиано едновременно, той придава на всяко изпълнение истински възможности за  импровизация.

 

  • Антони Рикев /WahTony/- Един от най-уважаваните китаристи на своето  поколение, съвършен професионалист, той се изявява на най-престижните събития в страната и чужбина.

 

  • Майкъл Флеминг/aka Lexus/- Дълбокият соул вокал на  Майкъл, притежава мекотата и душевността на истински афро-американец, а самият той има невероятната способност  да поддържа всеки път партито колоритно, eмоционално и фънки.

 

 


Седмична програма