logo

plovdivclubs.com

Белослава гостува във FLAME този петък
Белослава гостува във FLAME този петък

Белослава гостува във FLAME този петък

публикувана на 30.03.2015 02:28

Piano bar Flame е приготвил поредната си изненада за всички пловдивчани. Само за няколко седмици в заведението се изредиха имена като Орлин Горанов, Силвия Кацарова, Ренегат,  Amalia, Филип Аврамов, Соня Мембреньо и други.... А този петък  участие в него ще запише и Белослава.

 

Белослава вече десетилетие е един от най-ярките изпълнители на българската сцена. Уникалната й топла, дълбока и чувствена гласова бленда й печели армия от фенове, както и статута на една от най-обичаните български певици.

 

Красивата Белослава ще изпълни „Слушай ме“, „Между две луни“, "Няма", "Времето за мен си ти","Лято за двама" и още много други емблематични песни.

 

Тази година пролетта ще настъпи с музика, която Белослава посвещава на това, че животът е прекрасен. Такова ще бъде посланието й  от всяка сцена и всеки концерт, за да може радостта да бъде умножена по броя на хората, дошли да я споделят....

 

Заповядайте, на 03.04.15-петък, да се забавляваме заедно с очарователната Белослава и един от най- добрите пианисти на България - Живко Петров . Гости ще са и TRIO VEGA и разбира се Dj Shorty Dee . 


За информация за Вход и резервации : 0879 677 877



Седмична програма