logo

plovdivclubs.com

D2, PIF и Милена в 3 поредни съботи в Пловдив
D2, PIF и Милена в 3 поредни съботи в Пловдив

D2, PIF и Милена в 3 поредни съботи в Пловдив

публикувана на 18.04.2016 01:16

 

Пиано бар Flame отново с разнообразна и впечатляваща програма

 

На 21 май в пиано бар FLAME, ще има TUBORG PARTY със специалното участие на група P.I.F. Вече 23 години бандата е сред най-популярните и дейни групи у нас. На сцената групата ще представи "Приказка", "Всеки ден", "Невидимо дете", "Цялото небе", "Kолело", "Времето внезапно спря" и други неостаряващи парчета на артистичните музиканти. Разбира се, ПИФ са подготвили една-две изненади... от новия си пети албум. 

 

Входът за вечерта ще бъде свободен, а клиентите ще могат да се възползват от страхотни промоции на алкохол.

 

На 28 май, събота, рок звездата на България Милена ще изнесе уникален концерт със своята група. На живо ще можете да чуете емблематичните парчета - " Истина" , "Неам нерви" и още много рок хитове. Входът за вечерта ще бъде 10лева.

 

На 4-ти юни в заведението ще има концерт на D2. Събитеито е част от турнето на бандата в цяла България. Те ще изпълнят вечните си и незабравими хитове „Нямаше кой да ни каже”, „Ледено момиче”, „Две следи“, „100 години”, както и най-добрите песни от последните им студийни албуми “6” и „Феникс“.Феникс се казва и последният албум на D2, който рокаджиите представиха в 5 поредни вечери в  края на 2015-та, в  различни градове на България.

 

С билети можете да се сдобиете само на портите на пиано бара в нощта на концерта. Входът ще бъде 10лева.

 

 За резервации: 0879 677 877 и 0877 828 377

 


Седмична програма