logo

plovdivclubs.com

Flame отбелязва 1 година със Силвия Кацарова
Flame отбелязва 1 година със Силвия Кацарова

Flame отбелязва 1 година със Силвия Кацарова

публикувана на 01.12.2015 12:45

 

За своя рожден ден Piano bar FLAME е поканил самата  Силвия Кацарова. Компания ще й прави добре познатият на Константин Кацаров (Ренегат). Златните български хитове и незабравимите и вечни песни ще бъдат в репертоара на двамата изпълнители. Една невероятна комбинация, едно страхотно съчетание на гласове - това е наистина гаранция за прекрасна вечер.  За нас е чест, да ви поканим да споделим тази вечер, на хубавата българска музика и добрата обстановка. Датата на събитието е 4-ти декември(петък).

 

На 5-ти декември в пиано бара ще гостува Шкумбата. Димитър Туджаров е признат за един от най-добрите български комици. Със своя оригинален хумор и артистичност, той успява да привлече вниманието на публиката в много страни по света.

 

Шкумбата е един от първите българи, които следват западния модел на one man show представление и го лансират пред българска публика. Освен като комедиант, той е известен и като най-добрият имитатор на някои личности от политиката и шоубизнеса. Само името му предизвиква смях – това е Шкумбата. Комикът, пред който и най –сериозният човек не би могъл да задържи смеха си.

 

През 2015-та на сцената на Flame видяхме много гости сред които Белослава,Stamely и Amalia, Кирил Маричков, Валя Балканска, Васил Найденов, Орлин Горанов, Силвия Кацарова, Ренегат, DJ George, Ice cream, Графа и още много други. Flame - най-доброто място в Пловдив!

 

Цялата програма на Flame  вижте ТУК.




Седмична програма