logo

plovdivclubs.com

Графа празнува с абитуриенти в Пловдив
Графа празнува с абитуриенти в Пловдив

Графа празнува с абитуриенти в Пловдив

публикувана на 18.05.2015 09:48

 

Абитуриентските партита в Пловдив винаги са били едни от най-шумните и весели. Това го знаем всички. Това  го знае дори Влади Ампов-Графа и именно за това той избра да се забавлява заедно със завършващите под тепетата.

 

Чаровният изпълнител избра за своя парти дестинация едно от най-готините заведения в Пловдив-Piano bar FLAME. Петъчната вечер определено ще бъде една красива вечер изпълнена с много емоция и парти настроение. Графа ще представи актуални парчета и емблематични хитове, а никой не се съмнява в качеството на шоуто, което прави той.


Верни на своето мото да осигуряват най-доброто за своите клиенти, от Piano bar FLAME  са ви намислили куп изненади през следващите няколко дни. За Plovdivclubs  е истинско удоволствие да Ви прави свидетели на случващото се там. За информация и резервации : 0879 677 877 


Зад пулта в заведението ще бъде DJ Shorty Dee, а на събитието ще има големи промоции на Jeam Beam и много изнанади за всеки гост.


От заведението приканват: Очакват ви специални индивидуални оферти, както за вашето изпращане с близки и роднини така и с вашите съученици. Очакват ви много и атрактивни промоции, богата и разнообразна кухня на конкурентни цени. DJ, Live music и още много изненади. 


Още за пиано бар FLAME можете да прочетете ТУК. ВИжте снимки от заведението ТУК.


Седмична програма