logo

plovdivclubs.com

РЕНЕГАТ ПРЕДСТАВЯТ ПОПУЛЯРНИТЕ БГ ПЕСНИ С НОВ АРАНЖИМЕНТ
РЕНЕГАТ ПРЕДСТАВЯТ ПОПУЛЯРНИТЕ БГ ПЕСНИ С НОВ АРАНЖИМЕНТ

РЕНЕГАТ ПРЕДСТАВЯТ ПОПУЛЯРНИТЕ БГ ПЕСНИ С НОВ АРАНЖИМЕНТ

публикувана на 23.02.2015 10:58

 

Пловдивската рок група "Ренегат" ще свири български златни хитове в най-новия пиано бар под тепетата - Flame. Вечните БГ песни ще звучат в заведението на 27-ми.

 

Хард рок групата е подбрала най-обичаните родни песни, специално за тематичната вечер в заведението,  посветена на златните парчета, правени в България.

 

„Телефонна любов”, „Сляп ден”, Две следи”, „Ветрове”, „Клетва”, Големият кораб минава”, „Няма как”, „Да те жадувам”, „Вървят ли двама”, „Блус за двама”, „След 10 години” са само малка част от великите песни, които Ренегат изпълняват перфектно на живо. Част от тях и още много други ще можете да чуете от Константин Кацарови компания.


Една вечер със златните български песни- BG GOLD HITS.  Piano bar FLAME!

Въпреки,че проектът е създаден с цел изпълнения на живо, над четирдесет от златните български хитове са записани в студио като колекцията продължава да се попълва. Идеята на основателите е пополяризиране на българската музика и представяне на група „Ренегат” в една нова по-различна насока. Аранжиментите на популярните бг песни са с различен от оригиналния аранжимент и почерк в който може да се долови несъмнено вкусът на „Ренегат”.


Седмична програма