logo

plovdivclubs.com

Силвия Кацарова: В музиката годините нямат значение(СНИМКИ,ВИДЕО
Силвия Кацарова: В музиката годините нямат значение(СНИМКИ,ВИДЕО

Силвия Кацарова: В музиката годините нямат значение(СНИМКИ,ВИДЕО

публикувана на 17.01.2015 01:07

 

Живата легенда на българската рок музика Силвия Кацарова запя в един глас заедно с препълнения Piano bar Flame снощи, видя plovdivclubs. Българската Тина Търнър се появи точно в полунощ и повече от 1,15 минути пя абсолютно на живо пред повече от 150 човека в претъпкания до дупка пиано-бар. 

 

Любезният домакини Коцето от "Ренегат" приветства всички почитатели на хубавата музика със селекция от вечните български песни час преди появяването на Силвия Кацарова. Коцето, който преди 2 дни загуби много близък приятел в лицето на Димитър Стоянов, посвети вечерта на него.

 

На всеки добил смелост да излезе рамо до рамо с изпълнителя, водещият на вечерта пък Димитър Ангелов- УДО подари колекционерски календар със снимки на група Ренегат за 2015.

 

Черешката на тортата, а именно излизането на Силвия Кацарова бе и кулминацията на вечерта. В един момент мястото около импровизираната сцената, до белия роял, се оказа недостатъчно за всички желаещи да се докоснат до музикалната икона, която не бе идвала в града под тепетата няколко години. Тя извика на сцената част от групата, с които е започнала музикалната си кариера преди 40 години и заедно изпяха някои от най-обичаните български песни. Певицата не спря цяла вечер да се шегува с възрастта си и да си спомня хубави моменти от своята кариера и с неслоим дух преплиташе спомените с настоящите си концерти.

 

Пред нашата камера обаче тя нападна остро възпитанието на българските деца, които са повлияни от родителите си, обществото и медиите и си спомни за времената, в които само две медии са отразявали нейните изяви на сцена. Силвия Кацарова сподели, че не може да открие вече текстове с поетичен замисъл, като повечето медии обръщат внимание на Криско и компания за сметка на другите изпълнители. 

 

Фурор предизвика изпълнението нa хитовите песни на група LZ, като най-много аплодисменти събра „Големият кораб минава“, а гласът, харизмата и усмивката на изпълнителката показаха, че Силвия все още е „лудо влюбена жена“ в музиката и годините нямат никакво значение.

 

Коцето и Силвия Кацарова завършиха уникалната вечер с обща песен "Старият куфар", която бе желана силно от пубилката. 

 

След края на концерта Силвия Кацарова бе обсипана от букети и благодарности и повече от 40 минути не можеше да се измъкне в иначе малкия, но симпатиче пиано-бар. Дузина желаещи да се докоснат до нея и да се снимат се скубчиха около певицата, а тя отдели минутка за всеки един.

 

 

 


Седмична програма