logo

plovdivclubs.com

Август 2020
Септември 2020
Октомври 2020
Piano bar Gatsby - GRAND OPENING - Piano Bar Gatsby
Piano bar Gatsby - GRAND OPENING

Piano bar Gatsby - GRAND OPENING

Петък, 14 Септември 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: На място


Piano bar Gatsby ние пренася в едно типично за онова време парти с музика и танци

 

Обратно към 80-те. С тази тема ще е партито, което ще бележи предстоящото откриване на новия сезон в Пиано бар Гетсби!


80-те години на миналия век останаха запомнени с купища новоизгрели поп и рок звезди, облечени в типични за това време екстравагантни одежди. Присъщи за модата през тези години бяха младежите с буйна коса, силен грим, много цветни дрехи и пластмасови бижута. 80-те години ще се запомнят като забавни времена, които се отличаваха с бунта на младите. 

 

Нека се завърнем към тях с шеметна скорост на 14.09.2018г с помощта на Gatsby band и екипът на Piano bar Gatsby 

 

Днес модата често обръща поглед към 80- те, така че подборът на дрехи няма да е труден  Това е десетилетието, което роди звезди, като Мадона, Майкъл Джексън, Депеш мод, AC/DC и стотици други.


Очакват ни бурни танци и емоции, под звуците на музика, изпълнена на живо от Gatbys's бенд, a oт заведението подготвят голяма изненада!


Телефон за резервации 0882 555543

Снимки от събитието
Седмична програма
Информация за Piano Bar Gatsby

Име: Piano Bar Gatsby

Работно време: четвъртък-събота 23:00- 05:00

За резервация: 088 255 5543

Описание на заведението:

Gatsby - любимото място на изисканата част от града на тепетата вече 4 години!

Пиано бар „Гетсби" - емблематичният нощен клуб от града на тепетата, в който всеки петък и събота можете да чуете любимата си музика, да отворите сетивата си и да се насладите на качествени напитки.

През този парти сезон към страхотните Gatsby band на сцената ще се присъединят едно младо и талантливо момче, а именно Георги Николов (Гласът на България ). От новия сезон Gatsby band стартира в следния състав - Христофор Тодоров (Фори)-пиано и вокал, Андриано Ангелов -китара и вокал, Августина Петкова - вокал, Детелина Бунтова - вокал и Георги Николов - вокал, които ще ви държат през цялото време в еуфория както подобава на една страхотна парти вечер.

С качеството на вокалите и живото инструментално изпълнение Gatsby се превърна в любимо място за ценителите на истинската музика. С две думи Gatsby се утвърди, като място, в което музиката е любов и себеизразяване.