logo

plovdivclubs.com

Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Piano bar Gatsby-Live night - Piano Bar Gatsby
Piano bar Gatsby-Live night

Piano bar Gatsby-Live night

Петък, 13 Юли 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: на място

Gatsby - любимото място на изисканата част от града на тепетата. 

 

Пиано бар „Гетсби" - емблематичният нощен клуб от града на тепетата, в който можете да чуете любимата си музика, да отворите сетивата си и да се насладите на качествени напитки. 

 

Piano Bar Gatsby е от онези места в Пловдив, в което когато и да отидеш ще се чувстваш на точното място, никога няма да ти е скучно, защото хората там се забавляват до зори. И така вече 3 години. Цели 3 години, в които старите приятели си останаха верни на традицията, а новите бързо се пристрастиха към манията наречена Gatsby. Пиано барът даже и за миг не промени концепцията си, а бенда обогатяваше постоянно репертоара си и надграждаше с все по-качествени музикални изпълнения, изпълнени изцяло на живо. Екипът на заведението също беше в пълен синхрон със случващото се и подобряваше качеството на обслужване!

 

Съчетанието на стил и уютна обстановка е прекрасно допълнение към уникалните изпълнения на талантливите ни музиканти - Христофор Тодоров (Фори) - пиано и вокал, Румен Попов - китара и вокал; Детелина Бунтова - вокал и Гергана Великова (певица на Акага и участничка в Гласът на България).

 

С качеството на вокалите и живото инструментално изпълнение Gatsby се превърна в любимо място за ценителите на истинската музика. 
С две думи Gatsby се утвърди, като място, в което музиката е любов и себеизразяване.

 

"Публиката от своя страна винаги се е отплащала с доверие и безрезервна енергия, което е стимул за градация на този проект изпълнен с толкова любов", споделият собствениците на проекта Gatsby


Ако се чудите , къде да прекарате една страхотна вечер? Ако искате да насладите на прекрасните музикални изпълнения на талантливи музиканти, то мястото за вас е едно-Piano bar Gatsby!

Седмична програма
Информация за Piano Bar Gatsby

Име: Piano Bar Gatsby

Работно време: четвъртък-събота 23:00- 05:00

За резервация: 088 255 5543

Описание на заведението:


Независимо от сезона, животът никога не започва от начало.


Само купонът може да започне от начало в Пиано бар GATSBY .