logo

plovdivclubs.com

3 години I Love Gatsby (ВИДЕО и СНИМКИ)
3 години I Love Gatsby (ВИДЕО и СНИМКИ)

3 години I Love Gatsby (ВИДЕО и СНИМКИ)

публикувана на 06.03.2018 07:47


Христофор Тодоров - Фори, Румен Попов, Диди Бунтова, Августина Петкова и Гергана Великова (Акага и участничка от Гласът на България) вече трета година са любимци на голяма част от изисканата част на града под тепетата 

 

I love you baby - с тази култова песен на големия Франк Синатра десетки гости поздравиха пиано бар Gatsy за третия му рожден ден. В точния момент обаче, точно когато Фори запя песента, а пред него пламнаха свещите на голямата красива торта, приятелите около него в клуба запяха в един глас I Love Gatsbyyyyyy. Водени от страхотната атмосфера в един от малкото качествени пиано клубове, запазил своята идентичност от самото начало, хората се бяха прегърнали и не спираха да излъчват настроение. Точно, както на рожден ден. 

 

"Искам да ви благодаря от мое лично име, от името на Gatsby band и от името на целия персонал - всички ние, което сме едно от цяло, че дойдохте да уважите нашия празнил. Ще го направим с една песен, която пеем винаги. Наздраве приятели!"

 

започна своя музикален рецитал ХристoфорТодоров - Фори и запя една от най-известните балади на краля на попа Майкъл Джексън "We Are The World".

 

 

Малко преди това пък той лично с двете си прекрасни дами Надя и Мария посрещнаха своите гости на входа на клуба, за да се чукнат и да приемат заслужените поздравления. Изненадите обаче не бяха само от едната страна в специалната Gatsby вечер, защото голяма част от ВИП обществото се бяха постарали да оставят от себе си по нещо на Gatsby. Освен многото букети, кошници с лакомства и сладки изкушения във вид на музикални инструменти, това, което грабна вниманието и окото на всички бе изработената специално за повода торта направена с огромна любов от сладкарница "Фенси". Украсата пък бе селектирана от бутик за цветя "Шарма цвет".

 

Купонът в Gatsby стартира малко след полунощ, а изненадата към гостите бе появата на квартет "Белканто". Тенорите определено създадоха по-различен дух на специалния рожден ден, а хората слушаха в захлас всичко, което четиримата мъже изнасяха пред тях, а то не беше никак малко, защото репертоарът им бе доста богат.

 

 



"Точно това представяне търсихме, нещо различно и на доста високо ниво, което да успее да се слее с духа на Gatsy", сподели Фори пред екипа на Plovdivclubs.com 


Вижте краткото видео от емоционалната вечер, което заснехме за вас:



Gatsby - любимото място на изисканата част от града на тепетата. Това не е коплимент, а самата истина! С две думи Gatsby се утвърди, като място, в което музиката е любов и себеизразяване.

 

Piano Bar Gatsby е от онези места в Пловдив, в което когато и да отидеш ще се чувстваш на точното място, никога няма да ти е скучно, защото хората там се забавляват до зори. И така вече 3 години. Цели 3 години, в които старите приятели си останаха верни на традицията, а новите бързо се пристрастиха към манията наречена Gatsby. Пиано барът даже и за миг не промени концепцията си, а бенда обогатяваше постоянно репертоара си и надграждаше с все по-качествени музикални изпълнения, изпълнени изцяло на живо. Екипът на заведението също беше в пълен синхрон със случващото се и подобряваше качеството на обслужване. 

 

С качеството на вокалите и живото инструментално изпълнение Gatsby се превърна в любимо място за ценителите на истинската музика.

 

"Публиката от своя страна винаги се е отплащала с доверие и безрезервна енергия, което е стимул за градация на този проект изпълнен с толкова любов", споделиха още от пиано бара. 

 

СНИМКИ ОТ МИРОСЛАВ ЧОБАНОВ И РИЧАРД СИРАКОВ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА НА САЙТА ТУК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Седмична програма