logo

plovdivclubs.com

Gatsby отбелязва 3 години на музикалната сцена в Пловдив
Gatsby отбелязва 3 години на музикалната сцена в Пловдив

Gatsby отбелязва 3 години на музикалната сцена в Пловдив

публикувана на 28.02.2018 01:47

 

Gatsby - любимото място на изисканата част от града на тепетата. Това не е коплимент, а самата истина!

 

Piano Bar Gatsby е от онези места в Пловдив, в което когато и да отидеш ще се чувстваш на точното място, никога няма да ти е скучно, защото хората там се забавляват до зори. И така вече 3 години. Цели 3 години, в които старите приятели си останаха верни на традицията, а новите бързо се пристрастиха към манията наречена Gatsby. Пиано барът даже и за миг не промени концепцията си, а бенда обогатяваше постоянно репертоара си и надграждаше с все по-качествени музикални изпълнения, изпълнени изцяло на живо. Екипът на заведението също беше в пълен синхрон със случващото се и подобряваше качеството на обслужване! 

 

С две думи Gatsby се утвърди, като място, в което музиката е любов и себеизразяване. 

 

Това e и веруюто на неговите създатели. С качеството на вокалите и живото инструментално изпълнение Gatsby се превърна в любимо място за ценителите на истинската музика. 

 

"Публиката от своя страна винаги се е отплащала с доверие и безрезервна енергия, което е стимул за градация на този проект изпълнен с толкова любов", споделиха от клуба 

 


За третият си рожден ден от Gatsby са подготвили комплимент за своите клиенти и приятели  в лицето на нашумелите в X factor, квартет Белканто. 

 

Вечерта ще стартира в 23:00 часа, като основни участници в нея ще са Христофор Тодоро-Фори, Румен Попо, Диди Бунтова и Гергана Великова (певица на Акага и участничка в Гласът на България), които ще завладеят сцената и ще направят празника определено запомнящ се. Веднага след тях ще се включат и Квартет Белканто, който със сигурност ще задоволят и най - изисканите претенции на всеки един от гостите на партито.

  

"Любовта към музиката е основна движеща сила в проекта “Гетсби “,

 

споделиха от Piano bar Gatsby пред екипа на plovdivclubs, часове преди третия си рожден ден.

 

Plovdivclubs поздравява емоционалната и пееща с голяма страст Августина Петкова (певица на Gatsby band), която на скоро стана майка, а всички очакваме с нетърпение завръщането й на сцената!

 

Очаквайте много снимки и видео след Gatsby рождения ден в петък!

 

 


Седмична програма