logo

plovdivclubs.com

Голямо Гетбси парти дава старт на парти сезон 2018 в Пловдив
Голямо Гетбси парти дава старт на парти сезон 2018 в Пловдив

Голямо Гетбси парти дава старт на парти сезон 2018 в Пловдив

публикувана на 26.08.2017 09:32


Машината на времето ще ни пренесе в имението на "Великият Гетсби", a вечерта обещава да е незабравима....


На 1-ви септември, Piano bar Gatsby ще отбележи старт на сезона на винтидж партито със събитие, вдъхновено от лентата на Баз Лурман и не по-малко впечатляващия й саундтрак. Вратите на клуба се отварят в 22:00, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 23:00 часа.



Както подобава за едно Гетсби събитие, клубът ще бъде преобразен с изящни полилеи, цветя, пера и art deco елементи. Пера, перли, украшения за глава, тиранти, папийонки,това са само част от типичните за епохата аксесоари, който ще допринесат за автентичността на едно брилянтно парти. Музика, танци, сценични изпълнения и много изненади, ще очакват всички присъединили се към партито.



Сцената на клуба ще завладеят диджеите от The Smugglers Cоllective. Двамата господа са фенове на суинга и джаз музиката и определено ще ни пренесат в епохата на 20-те и 30-те години . Заедно с тях Gatsby band (Фори, Румен, Августина и Диди), също ще ви пренесат с музика изпълнена на живо, към типични пищни партита, като ще ви държат през цялото време в еуфория както подобава на едно изтънчено Гетсби парти.



В тематично фотостудио, на фона на страхотния ретро автомобил предоставен  за партито, всеки ще може да направи своята Гетсби снимка за спомен. 

Никое събитие, вдъхновено от 20-те години не е завършено без типичните за епохата танци. Така, че всички запалени танцьори, да се присъединят към събитието . 


Вход: 10лв.

Пловдив;
бул. Христо Ботев 82
Тел. за резервации: 0882 555 543


Седмична програма