logo

plovdivclubs.com

Ивана във вихъра на купона в пиано бар Gatsby (СНИМКИ)
Ивана във вихъра на купона в пиано бар Gatsby (СНИМКИ)

Ивана във вихъра на купона в пиано бар Gatsby (СНИМКИ)

публикувана на 27.04.2015 10:35

 

Препълнен до дупка и с много жива музика и танци, така изглеждаше поредният уиекнд в пиано бар Gatsby, видя plovdivclubs.com. Таз събота изисканото заведение се оказа тясно за всички желаещи да се забавляват качествено. Една приятна изненада направи вечерта още по-жива за всички гости.

 

В разгара на партито, близо до рояла на добре познатия пианист Фори се появи певицата Ивана. Тя прояви желание да му акомпанира и без да чака специални покани грабна микрофона. Ивана се развихри в типичен свой стил и вдигна още повече градуса с песените "Нещо нетипично" и "Огън от любов" на Васил Найденов и Силвия Кацарова.   Певицата изпълни още няколко любими на пловдивчани парчета, сред които “Аin't no sunshine”. Всичко това бе абсолютно импровизирано и предизвика бурни аплодисменти.

 

Проектиран да бъде точка на привличане още на откриването си Gatsby се е превърна в истински магнит за елитната част на града под тепатата. През цялата вечер поток от нетърпеливи гости се стичаше от всички посоки и заведението бързо се препълни от познати лица от нощния живот на Пловдив.  За своя личен празник млада дама бе избрала именно този пиано бар, за да отпразнува своето моминско парти.

 

Предстоят още много прекрасни музикални изненади от Piano bar Gatsby. Заведението преминава на „летен режим“ и ще работи от четвъртък до събота, а на 6-ти май специално за всички именници, клубът ще отвори врати извънредно.

 

Piano bar Gatsby- Tук можеш да чуеш музиката, която знаеш наизуст, която искаш да чуеш, но която рядко ти предлагат.

 

Забавлявай се!

 


Седмична програма