logo

plovdivclubs.com

Лепа Брена обиколи клубовете в Пловдив, хареса си пиано бар (СНИ
Лепа Брена обиколи клубовете в Пловдив, хареса си пиано бар (СНИ

Лепа Брена обиколи клубовете в Пловдив, хареса си пиано бар (СНИ

публикувана на 10.04.2017 03:25

 

Сръбската изпълнителка Лепа Брена, която пя за първи път в Пловдив този уикенд в зала Колодрума пред около 2-3 хиляди души, не пропусна да обиколи най-добрите нощни клубове в града

 

Тя е била препоръчана от нейни колежки в Пловдив задължително да отиде в най-добрия пиано бар под тепетата, този на Gatsby, намиращ до Сточна гара. Звездата не е обмисляла дълго предложението и се е впуснала в нощната обиколка. Малко след 23:00 часа в петък, ден преди концерта си, е запазила специално място на рояла на Христофор Тодоров - Фори, за да може да попие от най-добрите родни и световната парчета, изпълнявани лично от нашия талантлив музикант. 

 

Оказа се, че Лепа Брена е ценител на хубавата музика българска музика и е държала да я чуе на живо. Звездата пристигнала минути преди полунощ, придружена от малка част от антуража си и организаторите на шоуто под тепетата. Тя била веднага разпозната в клуба, като посетителите не са спрели цяла вечер да се снимат с нея, раздавайки й десетки автографи, сподели фотографа на plovdivclubs, който почти всяка седмица заснема партита в пиано бара. Лепа Брена се е появила без охрана, но с най-верния си екип, като не имала претенции към питиета, а само да стане част от атмосферата на нощния живот в Пловдив, където може да се усети най-добре именно в пиано бар и където хората се забавляват до последно.

 

Иначе в събота тя буквално остави без дъх феновете си в зала Колодрума. Те обаче трябваше търпеливо да изчакат около 2 часа балканската звезда, като преди това чуха изпълненията на родните ни грации Рени и Камелия. И все пак пловдивчани, които почти всяка седмица се докосват до тях искаха да видят именно Лепа Брена, която се появи точно в 21:00 часа и ги задарва с култовата песен "Мой сладък грех", а над 2 000 запяха заедно с нея. хита от края на 80-те години на миналия век. 

 

"Страхотна е,няма никаква разлика от концерта й на стадион Васил Левски през 90-те години, когато кацна на терена с хеликоптер", коментираха хората в залата. 

 

 


Седмична програма