logo

plovdivclubs.com

Магията в piano bar Gatsby (видео интервю)
Магията в piano bar Gatsby (видео интервю)

Магията в piano bar Gatsby (видео интервю)

публикувана на 23.05.2015 04:51

 

Piano bar Gatsby вече е доказана парти локация в Пловдив. За много кратък период от време заведението се сдоби с редовни клиенти, които не изпускат възможност да се забавляват в него. Уютният пиано бар е винаги пълен до дупка от желаещи да разпуснат именно там- под звуците на хубавата музика, поднесена с вкус и финес.

 

Но къде е магията? Кой стои зад цялата еуфория в това заведение? Кой дава такъв заряд на Gatsby? Plovdivclubs се срещна с музиканта Фори и Надя Модова,собственици на пиано бар Gatsby. „Пиано барът за мен означава страшно много. Изцяло съм отдаден на него и го взимам при сърце. Не е просто работа, от която да си вадя хляба“, споделя Фори, „Това бе е една моя мечта- всички да бъдем като едно семейство, да пеем заедно и да се чувстваме като у дома си“.

 

„Оказа се в един момент, че на хората не им достигат пиано баровете във Пловдив. Все повече нарасна музикалната култура на града,с огромна охота и желание младите търсят този формат“, казва Надя Модова. Красивата дама смята, че звездата на техния бар няма да залезе скоро и да "изгори" твърде бързо искрата на заведението. „Изненадахме се много приятно, когато разбрахме че Пловдив ще бъде столица на културата през 2019-та. Смятаме, че този факт ще породи също интерес към подобни заведения“, допълни я Фори.

 

На въпроса „Каква музика слушат пловдивчани?“, Фори отговаря „Човек слуша такава музика, каквато ги накараш да слушат. Естeствено всеки си има любим стил, но когато се забавлява човек, той слуша музиката, която ти му предаваш по определен начин. Всичко зависи от добрия музикант. Ние свирим това, което иска клиентелата. Аз лично работя на принципа: Когато една песен ми се поиска два пъти,аз сядам и е научавам“.

 

 Тези, които са пропуснали да посетят заведението до сега, имат възможност да се насладят на купона  всяка седмица в дните четвъртък, петък и събота, а съвсем скоро пиано барът ще открие и своята лятна градина за забавление на открито. Но за това..... съвсем скоро!

 Следете програмата на заведението ТУК.  

 

 


Седмична програма