logo

plovdivclubs.com

Много танци и гореща обстановка в Piano bar Gatsby - ВИДЕО
Много танци и гореща обстановка в Piano bar Gatsby - ВИДЕО

Много танци и гореща обстановка в Piano bar Gatsby - ВИДЕО

публикувана на 07.04.2015 09:38


Piano bar Gatsby започна своя първи сезон  само преди няколко седмици. С изцяло обновен интериор  и неповторима атмосфера, заведението бързо се превърна в едно от най-добрите места за разпускане и незабравимо изкарване в Пловдив. Пиано барът може да се похвали с това, че винаги е  препълнен до дупка, както и с качеството на музиката, която звучи там, а именно с това барът се е превърна в истински магнит за елитната част на града под тепатата.

 

Проектиран по едноименния филм на Баз Лурман и не по-малко завладяващия саундтрак клубът няма как да не ви пренесе директно в имението на мистериозния Гетсби, известно с пищните си купони, неспирни танци, бляскави дами и елегантни джентълмени. 

 

 Много танци, гореща обстановка и добро сценично присъствие на музикантите на сцената  в заведението - така може да опишем всяка една вечер там.

 

Новото заведение се помещава на адрес бул. Христо Ботев 82. Mузикални виртуози, всяка вечер представят най-качествената музика под тепетата, а ние сме сигурни, че piano bar Gatsby вече се превърна в любимо място на пловдивчани.

 

Пиано барът ще бъде приятно местенце за прекарване на вечер с приятели, личен празник или рожден ден. Насладете се на живата музика, която ще направи вечерта ви незабравима. Страхотният купон е гарантиран от Gatsby piano bar.

 

PlovdivCLUBS засне част от събитията за вас. Разгледайте снимки ТУК

 

Цялата програма на Piano bar GATSBY следете ТУК.


Забавлявай се! 


Piano bar Gatsby
бул. Христо Ботев 82
тел за резервации : 0882 555 543

 


Седмична програма