logo

plovdivclubs.com

Партито от 80-те, което разпали страстите в Пловдив (ВИДЕО и СНИ
Партито от 80-те, което разпали страстите в Пловдив (ВИДЕО и СНИ

Партито от 80-те, което разпали страстите в Пловдив (ВИДЕО и СНИ

публикувана на 19.09.2018 07:10

 

Пиано бар Gatsby откри сезона за своите най-верни приятели с уникално парти продължило до 7 часа сутринта 

 

Не просто гости, а приятели. Така с чаша марково уиски, още от входа на заведението, едни от най-обичаните музиканти под тепетата, посрещнаха своите верни хора в първото тематично парти за сезона. По традиция цветната палитра, която залива Пловдив стартира за поредна година, не откъде да е, а именно от Пиано бар Gatsby. Вълната, която ни отнесе този път бе отново замислена до последния детайл - от атмосферата, през сценичните облекла и се стигне до репертоара на музикантите. А той - блестящ!

 

Чаровната Lady B, заедно с Фори и уникалният Gatsby band, изцяло променени с екстравагантна визия и страхотни музикални изпълнения, бяха в епицентъра на събитията в една запомняща се вечер продължила до изгрев слънце. Всички те потопиха препълнения клуб до такава забрава, която накара всички да превъртят часовниците си и да се завърнат с шеметна скорост в златните години от 80-те.

 

Чаровните промоутърки на Johnnie Walker посрещнаха всички гости с маркови питиета и ги въведоха в традиционна атмосфера стил 80- те на обновения Gatsby пиано бар.  

 

Вижте част от снимките и краткото видео на Plovdivclubs. 

 

Събитията в Gatsby тепърва предстоят:

 

 

 

`

 

 

ВСИЧКИ СНИМКИ ОТ ПАРТИТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА НА САЙТА ТУК


ФОТОГРАФ: МИРОСЛАВ ЧОБАНОВ


Седмична програма