logo

plovdivclubs.com

Пиано бар Gatsby изпревари всички,стартира по-рано от очакванотo
Пиано бар Gatsby изпревари всички,стартира по-рано от очакванотo

Пиано бар Gatsby изпревари всички,стартира по-рано от очакванотo

публикувана на 08.09.2015 05:19


Piano bar Gatsby  пръв преряза парти-лентата 2015/2016


С голямо задоволство искаме да ви съобщим, че остават още няколко седмици до новия парти сезон под тепетата, но за едно заведение той вече започна и то още преди откриването на някои нови чалга клубове под тепетата, които по принцип първи правят тази крачка. Фори, Августиана, Диди и Андриано препълниха Piano bar Gatsby на няколко пъти през август, а отзвука от последния уикенд още кънти в главите на посетителите му.

 

През изминалия уикенд Гетсби събра фенове и приятели и както всяка вечер през първияси сезон, заведението бе препълнено до краен предел с невероятно красиви и секси дами придружавани от лъскави кавалери, които не спираха да танцуват до ранните часове на утрото.

 

Гостите тазнцуваха и се забавляваха с лица грейнали в усмивка, докато професионален екип грижещ се за доброто настроение и литрите излети огнени напитки ги обгрижваше непрестанно. Този клуб се превърна в истинска емблема сред нощните заведения на Пловдив.

 

Piano bar Gatsby е притегателен парти център за хора от различни възрастови и професионални групи. От тази седмица заведението ще работи четвъртък , петък и събота, аквартетът на Пиано Бар Гетсби, с четири вокала, ще забавлява всички избрали правилното място.

 

Търсите нощен клуб, в който да танцувате, тоPiano bar Gatsby е вашето място.

 

 

 

 Следете нощния жиовт на клуба и този сезон в PlovdivCLUBS



Седмична програма