logo

plovdivclubs.com

Пловдив се върна за кратко в Gatsby епохата (СНИМКИ)
Пловдив се върна за кратко в Gatsby епохата (СНИМКИ)

Пловдив се върна за кратко в Gatsby епохата (СНИМКИ)

публикувана на 02.09.2017 06:51

 

„Дайте ми герой и ще ви напиша трагедия” е казал Ф. Скот Фицджералд в началото на миналия век. 

 

"Дайте ми пиано и аз ще ви изнеса страхотно Gatsby party", пък довърши познатата фраза един от най-обичаните пловдивски музиканти - Христофор Тодоров, по-познат като Фори, миналата вечер под тепетата. Машината на времето пренесе пловдивчани в имението на "Великият Гетсби" 90 години преди нашето време. Вдъхновени от лентата на Баз Лурман и не по-малко впечатляващия й саундтрак, най-атрактивният пиано бар сподели една незабравима емоция с всичките си верни приятели в началото на третата година от своето откриване. 

 

Пиано барът бе преобразен с изящни полилеи, цветя по всички маси, пера по косите на дамите, специално тоалети и art deco елементи с пера, перли, украшения за глава, тиранти, папионки. Това бяха само малка част от типичните за епохата аксесоари, с който всички гости се появиха на изисканото събитие, за да допринесат за автентичността на едно брилянтно парти. Музиката и сценични изпълнения посрещнаха всеки един още от червения килим на входа пред Gatsby, заедно със страхотен червен ретро автомобил от 1928-ма година, до който се снимаха всички променени гости. Изисканото шампанско пък бе поднесено от собствениците, които поздравиха до един приятелите си малко след 22:30 часа. 

 

Сцената на клуба бе завладяна от диджеите в бранша The Smugglers Cоllective. Двамата господа, които са не само фенове на суинга и джаз музиката, но и определено влизат сериозно в епохата на 20-те и 30-те години още повече дадоха тласък за едно различно събитие -изтънчено Гетсби парти.

 

Новите интериорни решения в клуба са дело на известния пловдивски художник Графа, който вложи доста усилия и старание, за да може клубът да се преобрази точно за 1-ви септември.

 

Никое събитие, вдъхновено от 20-те години не е завършено без типичните за епохата танци. Така, че всички запалени танцьори, да се присъединят към събитието.

 

ВИЖТЕ краткото видео от нас и много СНИМКИ в галерията на сайта:

 

 

 

 


Седмична програма