logo

plovdivclubs.com

След голям ремонт Piano bar Gatsby открива есенния сезон в Пловд
След голям ремонт Piano bar Gatsby открива есенния сезон в Пловд

След голям ремонт Piano bar Gatsby открива есенния сезон в Пловд

публикувана на 07.09.2016 11:29

 

След този петък ще можем да кажем наистина, че новият музикален сезон в Пловдив започна, тъй като своето начало ще постави едно заведение, което промени изцяло нощния живот в града на тепетата

 

На 9-ти Piano bar Gatsby ще вдигне наздравица за нов парти сезон, изпълнен с вълшебни нощи. Приглушена светлина, уютна атмосфера и лайф изпълнения отново очакват пловдивчани в любимото им място. Всички, които са решили да прекарат този петък запомнящо се, да се приготвят за едно пътуване в "първа класа" с репертоар, включващ най-добрите и обичани световни и български песни. Клубът ще приеме и верните си приятели в нова обстановка, която наистина ще ги впечатли, споделиха от Gatsby за PlovdivClubs, а първите снимки на фотографа Мирослав Чобанов ще заплувват в интернет още преди да сте се събудили в събота сутринта.

 

Проектиран по едноименния филм на Баз Лурман и не по-малко завладяващия саундтрак клубът няма как да не ви пренесе директно в имението на мистериозния Гетсби, известно с пищните си купони, неспирни танци, бляскави дами и елегантни джентълмени. Piano bar Gatsby е вдъхновен от култовата лента на “Великият Гестби” и e  истински магнит за елитната част на града под тепатата.

 

Винаги качествено обслужване, професионални музиканти и прекрасно изживени часове- само в Piano bar Gatsby

 


Седмична програма