logo

plovdivclubs.com

В Piano bar Gatsby няма слаба вечер (ВИДЕО)
В Piano bar Gatsby няма слаба вечер (ВИДЕО)

В Piano bar Gatsby няма слаба вечер (ВИДЕО)

публикувана на 22.06.2015 03:31

 

Piano bar Gatsby отново доказа своята водеща роля в нощния живот на Пловдив, след като  за поредна вечер той забавлява, вдъхнови и зареди с положителни емоции своите гости през изминалия уикенд.

 

През цялата съботна вечер обстановката в заведението неспира да ври и кипи. Много млади и танцуващи хора се забавляваха под звуците на красивата и хубава музика, поднесена по невероятен начин от талантливите музиканти в заведението -  Христофор Тодоров, Августина Петкова и Детелина Бунтова. Изключително магнетични, с огромен заряд те могат да раздвижат всеки. Те отново ни доказаха своите способности да забавляват гостите и дъжат градуса на настроението непрекъснато висок.

 

И така гостите на Gatsby пееха и танцуваха до първи петли, а за тяхното добро настроение се грижеше професионалният екип на заведението.

 

Aко все още не сте посетили Piano bar Gatsby поправете се! Този уикенд там ,отново ще има много музика, танци и прекрасни емоции. Тел. За резервации : 0882 555 543

 

Това пловдивско заведение, не спира да ни изумява със своите способности да прави парти. Уникалната му атмосфера е притегателна за хиляди хора - жители и гости на града ни.

 

Gatsby – един невероятен нощен клуб в Пловдив, сдобил се с хиляди верни фенове само за няколко месеца.

 

Насладете се на видеото:


Седмична програма