logo

plovdivclubs.com

Две специални вечери този уикенд в Monarch
Две специални вечери този уикенд в Monarch

Две специални вечери този уикенд в Monarch

публикувана на 11.05.2017 11:32


Ако се чудите къде да прекарате една страхотна вечер….. то пиано бар Monarch  е правилният избор!

 

Две поредни незабравими вечери се очертват този уикенд в пиано бар Monarch. В петък, 12-ти май, за вашето настроение ще се погрижат Fancy Band! Хубавата музика с вечните пленяващи мелодии ще бъдат вярна компания на качествените напитки и зашеметяващата атмосфера на пиано бар Monarch.

 

Вечерта ще бъде специална по още една причина - тя ще бъде подсладена с чаша италианско вино Фраголино розе поднесена с ягоди за всеки гост на заведението. Виното има наситен цвят сьомга и е с наситен аромат на диви ягоди. Приятен плодов вкус на ягоди, хармоничен и продължителен. Препоръчва се да се консумира добре охладено - 8°С.

 

В събота за настроението в Piano bar-а  ще се погрижат музикантите от група Soul Family.  В заведението ще има и специални гости -  Ицо Ламбрев  от група Сигнал и изключително талантливата Яна Каменова от Гласът на България.  От всичко изброено дотук, не ни остава нищо друго, освен да се насладим на прекрасната атмосфера нa Monarch...
 
 
Пиано бар Monacrh предлага голям асортимент от всякакви питиета, но и защото успоредно с това, е място, на което можеш да се забавляваш на фона на живи изпълнения на доказали класата си музиканти.


 
 
 

 


Седмична програма