logo

plovdivclubs.com

Едно сърце с видео премиера в Монарх
Едно сърце с видео премиера в Монарх

Едно сърце с видео премиера в Монарх

публикувана на 14.11.2017 10:16

 

Този петък, 17-ти ноември, в Пиано Бар"МОНАРХ" ще се състои видео ПРЕМИЕРАта на песента-“Едно Сърце" на група Ренегат & Валя Балканска & Приятели

 

"Едно сърце" е песента,която се внедрява под различни форми във всеки концерт и албум на Ренегат. Нейната история, изкарва от праха вокалът на групата Константин Кацаров. Връщайки се в спомените на своя баща,в родния му дом,намира текста в най-личните вещи на баща си, а именно неговите картини. Прочитайки я, Кацаров син разбира, че това е сърцето на баща му, а мелодията на текста веднага зазвучава в съзнанието му.

 

Така "Едно сърце" тръгва по дългия път на Ренегат. В едно от съвместните участия на Ренегат с Валя Балканска, тя е удивена от реакцията на феновете по време на изпълнението на песента. Идеята за съвместен проект на групата с Първия глас на България идва малко преди концерта. Няколко години по-късно,след дълги размисли от страна на групата и най-вече на фронтмена,се ражда идеята за този музикален разказ, отново с главно действащо лице "Едно сърце".

 

Кацаров предлага проекта си на Балканска и така,започват записите в студио. Тази песен винаги е носила чистата любов между баща и син,но в последния си вариант тя включва третото поколение в любовта, дъщерята на вокала. С огромна гордост той включва нежните акорди на пиано изсвирени от най-скъпото му. След като песента излиза готова от звукозаписното студио, става ясно, че няма как да бъде предложена на публиката чисто гола и решават да я облекат в красивите одежди на видеоклипа, който бе показан за пръв път на българите милеещи за своята родина, но живеещи в САЩ. 

 


Седмична програма