logo

plovdivclubs.com

Големият Васко Найденов с незабравимо шоу в Монарх (СНИМКИ)
Големият Васко Найденов с незабравимо шоу в Монарх (СНИМКИ)

Големият Васко Найденов с незабравимо шоу в Монарх (СНИМКИ)

публикувана на 21.04.2018 08:24

 

Един от най-популярните и най-обичаните български певци си остава Васил Найденов

 

Това е показателно от препълнените клубове и концертни зали за всяко негово изпълнение

 

Пловдивският лайв клуб Monarch предложи на публиката под тепетата една незабравима петъчна вечер с именно такова шоу. Жизнерадостният и вечно усмихнат Васко Найденов огря сцената малко след полунощ и не слезе от нея повече от 3 часа. Той изпълни голяма част от известните си парчета в комбинация с ново творчество на сцената на пиано клуба, който не спира да ни радва с колоритните имена от поп и рок музиката на България.

 

С Найденов пя и цялата публика, чийто състав възрастово варираше от тийнейджъри до връстници на изпълнителя. Поредното доказателство за любовта на поколения българи към Васко Кеца.

 

Спомняте си този прякор, нали? И няма как да не го помните. Да, колоритните “бели гуменетки” на изпълнителя, с които той кръстосваше сцената във върховите си години, дадоха това прозвище. А на своя имидж певецът доста често не изневерява и до днес.

 

Васил Найденов порази пловдивските си почитатели с енергично и вдъхновяващо изпълнение. От сцената струеше светлина и позитивизъм. Приятната атмосфера на Club Monarch стана задушевна и така лична. За някои това изпълнение навя мили спомени, а за други - създаде нови прекрасни такива. Факт е обаче, че след края на шоуто, всеки си тръгна озарен и щастлив, горд, че е чул такова българско величие на пловдивска сцена.

 

Фотограф: Боян Ботев


 


Седмична програма