logo

plovdivclubs.com

Обновеният Live club Monarch на Пловдив в СНИМКИ
Обновеният Live club Monarch на Пловдив в СНИМКИ

Обновеният Live club Monarch на Пловдив в СНИМКИ

публикувана на 04.02.2018 02:23


Club Monarch 2 февруари. Завесите се вдигат. Задръжките падат!


Пиано барът, който променя изцяло тенденциите в нощния живот под тепетата

 

Най-новата сцена за жива музика в центъра на Пловдив отвори врати в петък, 2-ри февруари. Както повечето пловдивчани вече са чули става въпрос за Monarch Live Club, който наследява традициите и стила в забавлението от пиано бар Монарх и ще предава опита и изискаността в нощния живот.


Клубът ще предлага на пловдивската публика музика и изпълнители за всеки жанр, стил и вкус. Първите гости на Live club Monarch бяха посрещнати в новата уютна обстановка с обновен интериор, единственият по рода си роял и нова сцена. Към новостите в клуба трябва да прибавим и разбира се новите мебели разположени като амфитеатър за удобство на всички посетители. А това, което запази от Монарх бе обноските и специалното отношение към клиентите си, което се забелязваше, както и преди още на входа – винаги специален и изискан „Уелкъм дринк”


Първата вечер от новата история на клуба бе открита от DJ Jeryco, който подаде “топката” към Артур Надосян и Сандра Александрова, a малко по-късно към тях се присъедини и певицата Еми Стамболова. Чаровната фолк изпълнителка изпълни големите си ретро хитове от 90-те години на миналия век, като „Бяла птица”, „Не прекрачвай прага” и „Река от сълзи”, а хората се забавляваха до сутринта. 

 

Както Plovdivclubs вече ви информира първите часове на всяка вечер приятелите на клуба ще се наслаждават на известни гост-изпълнители от поп сцената на България, а след 01:30 часа бендът на живо заедно с именити изпълнители ще повдигат настроението на всички.


Очаквайте още много снимки в сайта на клубовете под тепетата - Plovdivclubs.com


Тел за резервации 087 722 0007Вижте ВСИЧКИ СНИМКИ от фотографа Боян БОТЕВ в галерият на сайта ТУК