logo

plovdivclubs.com

Piano bar Monarch празнува 1-вия си рожден ден
Piano bar Monarch празнува 1-вия си рожден ден

Piano bar Monarch празнува 1-вия си рожден ден

публикувана на 17.10.2017 10:35

Първият рожден ден от израстването е винаги най-важен


Монарх ще посрещне гостите си за първия си рожден ден на 20-ти октомври петък. Култовият пиано бар, който се намира в сърцето на Пловдив, ще отпразнува първата си година в града на тепетата. Събитието е важно не само за собствениците и екипа на заведението, но и за неговите редовни клиенти, които намериха своето място в нощен Пловдив.

 

Заедно с приятели, дългогодишни клиенти, партньори и VIP гости, екипът официално ще отбележи празника и успешната бизнес година, през която Monarch се превърна в предпочитано място за забавление и в Пловдив.

 

Очакват ви още много изненади и добро настроение. За тази една година в piano bar Monarch много пловдивски нощни птици намериха своето място и се превърна в редовна дестинация от парти-картата им.

 

Както винаги в това любимо място, партито ще продължи до сутринта, а перфектните домакини от екипа на Sinatra, ще се погрижaт това парти да бъде запомнено. 

 

Екипът на Монарх е благодарен за доверието на пловдивчани и гостите на града ни и се надяват още дълги години да могат да го оправдават с все по-добро отношение към всеки детайл.

 


Седмична програма