logo

plovdivclubs.com

Руска вечер с група Грамофон в Пиано бар Monarch
Руска вечер с група Грамофон в Пиано бар Monarch

Руска вечер с група Грамофон в Пиано бар Monarch

публикувана на 14.11.2016 04:47

Очаква ви една вечер изпълнена с най-добрите изпълнители на руски песни в България - хитовете на Любе, Филип Киркоров и още много руски изпълнители ще направят петъчната вечер незабравима.


Tози петък, 18-ти ноември, всички приятели и любители на руската песен под тепетата ще имат уникалната възможност да се срещнат с група Грамофон.  


Групата, която има в репертоара си над 600 песни - от руски белогвардейски до актуалните поп изпълнения ще е специален гост в най-новият пиано бар в Пловдив - Monarh. 

 

"Грамофон" са трима казанлъчани - Георги, Христо и Петьо, които са заедно вече 16 години. И тримата нямат музикално образование, но ги събира любовта към руската музика още през 2000 година и оттогава до днес са неразделни. 


А защо точно руска музика? Музикантите обясняват, че това е музиката, с която са отраснали, музиката на тяхната младост и недоумяват тоталното и отричане и асоциирането и със времената на социализма.


Най-новият пиано бар - Монарх се намира на адрес Княгиня Мария Луиза 1. Заведението предлага най-високо ниво музикално оформление, уникална старинна атмосфера и VIP зали с ограничен достъп. В пианобара можете да се насладите на огромно разнообразие на високоалкохолни напитки и изключително богата добре селектирана колекция вина. 


За резервации: 087 722 0007


Седмична програма