logo

plovdivclubs.com

Афтърпартито на ВИП Брадър 2016 в пиано бар Синатра София
Афтърпартито на  ВИП Брадър 2016 в пиано бар Синатра София

Афтърпартито на ВИП Брадър 2016 в пиано бар Синатра София

публикувана на 14.11.2016 12:40

Грандиозният финал на реалитито Вип Брадър 2016 се пренесе от студиото на Нова телевизия директно в най-реномираният пиано бар в сърцето на София - пиано бар Синатра! Виповете разпуснаха след двумесечният си престой в къщата с много музика на живо, шампанско и луди танци! Забавленията продължиха до ранните часове на нощта.

 

Приятели и неприятели бяха заедно, в компанията на водещите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева. В центъра на купона бе разбира се победителката на 10-ия юбилеен сезон - Миглена Ангелова. Тя получи поздравления от всички гости в заведението.

Един от най-активните купонджии бе Евгени Минчев, който обикаляше всички Брадъри за снимка. Ути се изяви като душата на компанията като не пропусна да се изяви на сцената на пиано бар Синатара в компанията на кака Лара.

 

Любопитно е, че на купона на Брадърите пристигна продуцентът и водещ на конкурентното предаване "Фермата" по бТВ - Иван Христов. Той се появи на партито заради своята любима - Ирина Тенчева, която участва в тазгодишния сезон на "ВИП Брадър".

 

Журналистът и „Лейди България“ 2016 Елизабет Методиева също присъства на афтърпартито на ВИП Брадър  и цяла вечер беше в компанията на бизнесмена Борислав Комсийски, който видимо й е доста близък.

 

Христо Живков също беше в компанията на чаровна девойка, пораждайки веднага въпроса дали това е неговата толкова мистериозна приятелка. Дамата определено не бе нито писателката Виргиния Захариева, нито Ружа, която си е в Америка, но видимо повдигна настроението на актьора.

 

Деси Цонева избра компанията на Надя и Глория Петкова. Жана Бергендорф не пропусна да демонстрира прословутия си купонджийски нрав и да изпълни част от любимите си песни заедно с Рут Колева.

 

Партито уважиха разбира се и Евгения Калканджиева, Алекс Сандър, Роро, Лили продуцентът на шоуто Ники Тупарев които също не пропуснаха да поздравят победителката.

 

Юбилейният сезон на VIP Brother 2016 вече е в историята, а България избра своята нова любима звезда. 

 

 


Седмична програма