logo

plovdivclubs.com

Декември - пълен с изненади от Синатра
Декември - пълен с изненади от Синатра

Декември - пълен с изненади от Синатра

публикувана на 29.11.2016 09:28

 

През този месец Sinatra са подготвили много изненади. Някой от тях все още пазят в тайна, а други имахме честта и удоволствието да ви представим. Този уикенд Piano bar Sinatra ще заадва своите приятели и гости с две поредни вечери-Best Hits Ever с Васил Стоянов. Красивата обстановка на Piano bar Sinatra пасва идеално с блясъците в очите на стотиците красиви лица, които го изпълват и клуба винаги сияе. Уверете се сами!

 

Навръх 8 декември един от най-популярните родни изпълнители ще гостува в утвърдилия се изключително бързо клуб под тепетата Sinatra.

 

Di4o and The band ще бъдат специалната изненада на заведението за студентите в Пловдив. Всяко излизане на харизматичният певец на сцената превръща вечерта в музикален празник, изпълнен с положителна енергия и страшен купон, а какъв по-подходящ начин за отбелязване студентския празник. Чаровният музикант ще направи ретроспекция на всички свои музикални вдъхновения от далечната 2006 до ден днешен. Ще чуете доста парчета от замислената авторска тава, които ще оживеят с богат  китарен саунд в лицето на Иван Йорданов-Чери и  здрави барабани в лицето на Алекс Лазаров. Ще чуете и кавъри на едни от най-яките рок парчета, пречупени през уникалния тембър на Дичо.

 

Всички присъстващи в Piano bar Sinatra на 8 декември ще бъдат не само издухани от невероятния саунд, но и ще могат да се възползват от множество промоции и изненади, предвидени от екипа на клуба специално за празника.

 

Piano bar Sinatra е подготвил и специална оферта за Новогодишната вечер. 

Гостите ще изпратят старата година и ще посрещнат новата с шампанско, много музика и танци до зори. Всичко това в компанията на страхотните музиканти на пиано бар Синатра, а на сцената ще излезе и невероятният Миро.

 

 „Някога преди“, „Губя контрол, когато“, „Август е Септември“, „Убиваме с любов“, „Върха на планината“, „Като сватбена халка“…това са само част от хитовите песни на изълнителя, които всички обичат.Носителят на много награди и признат от гилдията и публиката артист ще зарадва всички ценители на българската музика

 

Кувертът за Новогодишната вечер в Sinatra e на стойност 85 лева и включва:

  • Чаша шампанско,
  • Традиционна баничка с късмети,
  • Кетъринг(различни разядки и деликатесни хапки),
  • Ядки,Плодове,
  • Свободна консумация на марков алкохол в размер 30лв.
 
 
За нас ще е истинско удоволствие да ви правим свидетели на случващото се в най-новия пиано бар на Пловдив-Sinatra! 


Седмична програма