logo

plovdivclubs.com

Di4o and The Band за 8-ми декември в Пловдив
Di4o and The Band за 8-ми декември в Пловдив

Di4o and The Band за 8-ми декември в Пловдив

публикувана на 21.11.2016 12:55

 

Навръх 8 декември един от най-популярните родни изпълнители ще гостува в утвърдилия се изключително бързо клуб под тепетата Sinatra.

 

Di4o and The band ще бъдат специалната изненада на заведението за студентите в Пловдив. Всяко излизане на харизматичният певец на сцената превръща вечерта в музикален празник, изпълнен с положителна енергия и страшен купон, а какъв по-подходящ начин за отбелязване студентския празник. Чаровният музикант ще направи ретроспекция на всички свои музикални вдъхновения от далечната 2006 до ден днешен. Ще чуете доста парчета от замислената авторска тава, които ще оживеят с богат  китарен саунд в лицето на Иван Йорданов-Чери и  здрави барабани в лицето на Алекс Лазаров. Ще чуете и кавъри на едни от най-яките рок парчета, пречупени през уникалния тембър на Дичо.

 

Всички присъстващи в Piano bar Sinatra на 8 декември ще бъдат не само издухани от невероятния саунд, но и ще могат да се възползват от множество промоции и изненади, предвидени от екипа на клуба специално за празника.

 

Piano bar Sinatra е подготвил и специална оферта за Новогодишната вечер. Вижте повече ТУК

 

Събитието ще е в тон с празника и ще бъде с вход свободен за студенти. Препоръчително е да направите вашата резервация на време на телефон: 0886 10 10 78



Седмична програма