logo

plovdivclubs.com

Графа препълни пиано бар Sinatra(СНИМКИ)
Графа препълни пиано бар Sinatra(СНИМКИ)

Графа препълни пиано бар Sinatra(СНИМКИ)

публикувана на 01.05.2017 09:32

 

В отминалата петъчна вечер пловдивският пиано бар "Синатра" приюти любителите на добрата музика с официален гост Графа. Събитието стартира с акустично изпълнение на разнообразни популярни песни, изпълнени от бенда. Саксофон, пиано и два гласа. Това разчупи леда в атмосферата и предразположи гостите.


Настроението в нощното заведение се приповдигна и разведри. Едно моминско парти сплоти всички присъстващи, като апелира към най-човешкото чувство - любовта. Последвалите тематични песни напълно ни пренесоха в духа на 40-те години на миналия век. Кулминацията на вечерта дойде с качването на Графа на сцената. Талантливият изпълнител изпя най-популярните си песни.


Един кавър на песента на английската група Depeche Mode - Personal Jesus с дъпстеп елементи ни изстреля отново в 21-ви век и нажежи въздуха до червено. Публиката аплодираше бурно. Всички пригласяха щастливо и танцуваха освободени и сякаш забравили реалността. След края на представлението и овациите, бутиковото заведение предложи още акустични изкушения, подркепяйки българската сцета и продължавайки в добрия тон на народното творчество.


Песните на Миро, Милена и още други бяха само част от дългия списък. Под звуците на салса доста двойки се впуснаха във вихъра на танца. Самият изпълнител на вечерта остана с нас известно време и се потопи в пловдивския бохемски дух.

 

За нас ще е истинско удоволствие да ви правим свидетели на случващото се в пиано бар Sinatra! 

 

Всички събития от програмата на Sinatra може да видите ТУК 

 

Своите резервации за заведението можете да направите на телефон:0886 10 10 78


 


Седмична програма