logo

plovdivclubs.com

Любо Киров-кулминация на лайфовете в Синатра
Любо Киров-кулминация на лайфовете в Синатра

Любо Киров-кулминация на лайфовете в Синатра

публикувана на 12.10.2016 11:12

 

Поредна силна седмица за Пиано бар Sinatra. Купонът там стартира силно още днес и ще задържи високи нива чак до края на седмицата.


Тази вечер в заведението ще се състои първото гръцко парти с участието на KYRIACOS GEORGIOU. Той е само на 23 години,а вече е определен за един от сексимволите в Гърция!Безспорно е и сред най–желаните ергени! Българската публика го познава от изявата му у нас от концерта на Деспина Ванди през февруари, когато гостува и в шоуто на Слави. Той е обещаващата гръцка звезда Кириакос Георгиу! Входът за вечерта ще бъде на стойност 15 лева, а забавлението е гарантивано.


Петъчната вечер в Синатра не е за изпускане, особено ако имате възможност да сте в компанията на очарователната Надя и нейната муза Иван Тишев.  Познаваме Надя като успешна солистка на “Deep Zone Project„ ,Иван от сериала „Революция Z“ , а сега и в тандем от сериала "Не така,брат " по VBOX7 и последният им проект "Само теб".Добър тандем на сцената и в живота.Те ще повдигнат настроение Ви на макс! 



Входът за петъчната вечер в пиано бара ще бъде 10лева. тел. за резервации/RSV:0886 10 10 78



Кулминацията на лайфовете тази седмица в Синатра ще бъде участието на Любо Киров. Той  ще очарова публиката на пиано бар Синатра както само той може – с неповторим талант, класа и стил.


15.10.2016/ събота/ saturday
вход:20лв./entry:20lv.
тел. за резервации/RSV:0886 10 10 78

 

 


Седмична програма