logo

plovdivclubs.com

Любо Киров завладява публиката в Синатра
Любо Киров завладява публиката в Синатра

Любо Киров завладява публиката в Синатра

публикувана на 09.05.2017 12:01


Любо Киров ще очарова публиката на пиано бар Синатра както само той може – с неповторим талант, класа и стил.


На 13 май (събота) в Piano bar Sinatra гостува всеобщият любимец на българската публика ЛЮБО КИРОВ! Характерен със своят неподражаем талант, завладяващ глас и невероятен тембър, Любо ще ни представи своя богат репертоар от хитове в комбинация със своето непринудено сценично поведение и специфичен стил,

 

Любо Киров притежава един от най-красивите гласове на съвременната българска музика. В биографията му са записани стотици концерти пред многохилядна публика и клубни участия, няколко национални турнета, 10 награди за най-добра група, солов изпълнител, текст и музика, над 200 текста на негови и песни на артисти като Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов, Тони, Ирина Флорин, Жана Бергендорф и мн. други.

 

“ЗНАМ – Най-доброто от Любо Киров” е втори самостоятелен албум за изпълнителя и се издава и разпространява на CD и винилова плоча от Вирджиния Рекърдс с медийната подкрепа на БГ Радио. Албумът включва общо 18 песни, сред които са най-големите му хитове от последните 15 години като едноименния “Знам“, “Има ли цветя”, “Alright” с ТЕ и Мария Илиева, “Заедно” с Графа и Орлин Павлов, “Ти“ в нов аранжимент, както и live версиите на “Мога“ и “На края на света“ от концерта на Любо в НДК (юли 2016 г.).



13.05.2017//събота//saturday
тел. за резервации//RSV:0886 10 10 78
мястото: пиано бар Синатра//х-л Тримонциум 5ет.



Седмична програма