logo

plovdivclubs.com

Миро и Жана Бергендорф в най-новия нощен клуб на Пловдив
Миро и Жана Бергендорф в най-новия нощен клуб на Пловдив

Миро и Жана Бергендорф в най-новия нощен клуб на Пловдив

публикувана на 12.09.2016 06:48

 

Незабравими две поредни вечери с любимите български изпълнители очакват пловдивчани този уикенд 


Новият клуб е разположен точно над центъра на Пловдив с уникална гледка към тепетата

 

Приглушена светлина, уютна атмосфера и лайф изпълнения -  една вечер, за която всички мечтаем в края на работната седмица. Пиано барът е ориентиран към хора, които искат да се наслаждават на качествена музика на живо и да се забавляват истински. 

 

Ако все още не сте разбрали, говорим ви за най-новия нощен клуб в града - Piano bar Sinatra, който отвори ударно врати през изминалия уикенд със звездите Калин Вельов, Веси Бонева и Графа. Тази седмица пък лошото момиче на новата българска музика Жана Бергендорф ще е специален гост на клуба, въпреки, че влезе във VIP Brother. Победителката във второто издание на X Factor определено ще зарадва меломаните в града, тъй като тя отдавна не е гостувала за самостоятелно участие в Пловдив. Със специфичния си глас и екзотичните си черти, червенокосата изпълнителка ще взриви и всеки, докоснал се до живите й изпълнения още този петък.   

 

Какво можете да очаквате от Жана ли? Със сигурност щура прическа, интересно облекло и като цяло една нестандартна визия! 

 

На следващия ден (събота) можете да се насладите на лайф с изключителния Миро. „Някога преди“, „Губя контрол, когато“, „Август е Септември“, „Убиваме с любов“, „Върха на планината“, „Като сватбена халка“…това са само част от хитовите песни на изълнителя, които всички обичат.

 

Носителят на много награди и признат от гилдията и публиката артист ще зарадва всички ценители на българската музика. Не пропускайте тази наслада за сетивата.

 

Пиано бар Sinatra отвори врати само преди седмица и вече може да се похвали с много нови приятели и фенове от града на тепетата. Не само защото предлага голям асортимент от всякакви питиета, но и защото успоредно с това, е място, на което можеш да се забавляваш на фона на живи изпълнения на доказали класата си изпълнители. Разбира се, и откриването бе забележително в три поредни дни с три големи имена от българската музикална сцена - Калин Вельов, Веси Бонева и Влади Ампов-Графа. 

 

Едно от най-уникалните неща в музикалната програма и запазена марка на Sinatra е участието на пеещите бармани и сервитьори, които също имат своя звезден миг, изпълнявайки любими песни в две серии през вечерта.

 

Барът се намира на 5-тия етаж на хотел Рамада, Тримонциум. Вратите на Sinatra са широко отворени за всички, които искат да избягат от ежедневните грижи с няколко часа хубава музика и елегантна атмосфера и да попият от легендарния дух на Франк Синатра.

 

"Синатра" е рай за любителите на изисканите питиета. Разполага с уникална селекция от маркови напитки, бутилки уиски от лимитирани колекции и богат избор на коктейли. Насладете се на елитарната колекция пури, която върви с 50-годишно уиски или коняк за по-претенциозните клиенти, под фон от жива музика.


За нас ще е истинско удоволствие да ви правим свидетели на случващото се в най-новия пиано бар на Пловдив-Sinatra! Очаквайте снимки от събитията.


Телефон за резервации: 0886 10 10 78


 

Пиано барът ще бъде приятно местенце за прекарване на вечер с приятели, личен празник или рожден ден. Насладете се на живата музика, която ще направи вечерта ви незабравима, а гледката от високо към нощен, романтичен Пловдив ще ви топли дълго време.



Седмична програма