logo

plovdivclubs.com

Миро на върха на планината в Пиано бар Синатра под тепетата
Миро на върха на планината в Пиано бар Синатра под тепетата

Миро на върха на планината в Пиано бар Синатра под тепетата

публикувана на 18.09.2016 06:52

 

Най-новият пиано бар в нощен Пловдив - Sinatra отбеляза подабаващо втория си звезден уикенд под тепетата

 

В петък и в събота в заведението пяха едни от най-актуалните певци на родната сцена – Жана Бергендорф и Миро

 

Проектиран да бъде точка на привличане още на откриването си барът бе като истински магнит през този уикенд в града под тепатата. И през двете вечери поток от нетърпеливи гости се стичаше от всички посоки и заведението бързо се препълни от познати лица от музикалния живот на Пловдив. Препълнен до дупка и с много жива музика и танци пиано бар Sinatra се забавлява до сутринта.

 

Обичаният поп певец Миро бе обграден от фенове през цялата вечер. Още от първата песен публиката запя в един глас с любимия си изпълнител и така до края на лайфа му, а на края на участието му тя трудно го пусна да си тръгне. Миро изпя едни от най-известните си поп парчета зад голямото пиано в центъра на клуба, а през двете вечери всички гости се радваха и на изпълненията на рокаджията Тома Здравков (победителят от вторият сезон на Мюзик Айдъл),който е част от екипа на пиано бар Синатра.

 

Пиано бар Sinatra отвори врати съвсем скоро и вече може да се похвали с много нови приятели от града на тепетата. Не само защото предлага голям асортимент от всякакви питиета, но и защото успоредно с това, е място, на което можеш да се забавляваш на фона на живи изпълнения на доказали класата си изпълнители. Едно от най-уникалните неща в музикалната програма и запазена марка на Sinatra е участието на пеещите бармани и сервитьори, които също имат своя звезден миг, изпълнявайки любими песни в две серии през вечерта. Барът се намира на 5-тия етаж на култовия хотел Тримонциум. Вратите на Sinatra са широко отворени за всички, които искат да избягат от ежедневните грижи с няколко часа хубава музика и елегантна атмосфера и да попият от легендарния дух на Франк Синатра.

 

За нас ще е истинско удоволствие да ви правим свидетели на случващото се в най-новия пиано бар на Пловдив-Sinatra! Очаквайте снимки от събитията. Телефон за резервации: 0886 10 10 78

 

Следете програмата на заведението ТУК.  

 

Вижте снимки от вечерта с участието на Жана Бергендорф.

 

Разгледайте снимки от участието на Миро в пиано бар Синатра:

 

 

 


Седмична програма