logo

plovdivclubs.com

Пиано бар Синатра - Направете впечатление!
Пиано бар Синатра  -  Направете впечатление!

Пиано бар Синатра - Направете впечатление!

публикувана на 10.10.2016 04:24

 

Всичко започва преди повече от 15 години, когато собствениците решават да направят заведение от нов тип, да предложат по изискана обстановка и качествена  музика.

 

Така съвсем естествено се родила една марка, която предлага съвършена симбиоза между отбрани напитки и артистична програма. Формулата, изглежда, е повече от успешна, тъй като перфектно функционират няколко заведения от веригата в София,  Варна,  а отскоро  и в Пловдив.

 

Луксозните заведения днес са повече от всякога. Много от тях са с претенции за елитарност и класа. Луксът - това е еволюцията на детайла, твърдят истинските познавачи. Именно изпипаните подробности карат клиента да припознае мястото като добро и като свое.

 

 

Така съвсем естествено се родила марката "Синатра", която предлага съвършена симбиоза между отбрани напитки и артистична програма. Формулата, изглежда, е повече от успешна, тъй като перфектно функционират няколко заведения от веригата в град София, във Варна а вече и в Пловдив.

 

 Още по-важно е, когато оценката идва от най-високо място, както в случая с веригата пиано барове "Синатра".

 

На фона на многото заведения от такъв тип, пиано барът е получавал най-високата оценка и е бил избиран  да приюти представители на политическия и артистичния елит у нас и в чужбина с гости като президентите Владимир Путин, Дмитрий Медведев и Георги Първанов, Бойко Борисов, Сергей Станишев и хора от елита като Стефан Данаилов и Йосиф Кобзон.

 

 

В пиано бара отдавна са свикнали в сепаретата да присъстват специални гости. На стената на славата своите автографи и пожелания са оставили холивудски звезди като Уесли Снайпс, Джейсън Стейтъм, Жан Клод Ван Дам, Ерик Робъртс, Бен Крос, братята Болдуин , носитеят  на „Оскар” Куба Гудинг Джуниър, Денис Родман, Джо Лин Търнър ,Ричард Клайдерман и др.

 

Запазената марка на пиано баровете са пеещите бармани и сервитьори. 


 

Живата музика и уникалният спектакъл от пеещият персонал, правят заведенията изключителни и единствени по рода си.  Атмосферата и обслужването са на ниво, което ще ви накара да заобичате това място и да стане вашата любима локация за забавление.

 

За да има разнообразие, пеещите екипи непрекъснато пътуват и забавляват клиентите в различните заведения от веригата. В музикалният екип на пиано барове „Синатра” се открояват имена от  българската поп и рок сцена като Благовест Зерлиев-Веско от Атлас, Тома Здравков, Васил Стоянов, Евгени Желязков,Ангел Дамянов,Йордан Борисов,Петя Недялкова,Северин Георгиев, Ангел Якимов и много други.

 

 "Синатра" е рай и за любителите на изисканите питиета. Тук разполагат с  уникална селекция от маркови напитки. Гордеят се и с притежанието на бутилки уиски от лимитирани колекции. Кехлибарената течност е запечатана с червен восък. Предлага се ролс-ройса на уискито - специално издание на Bush Mills, както и на Chivas Regal, селекция от 125 годишни уискита, сред който срещаме Glenfiddich 125th Anniversary, Johnnie Walker Odyssey.

 

Елитарната колекция пури пък върви с 50-годишно уиски и коняци за претенциозните клиенти.

 

Клубът  се гордее и с уникалните  пури  фламбе, който се приготвят ръчно пред клиента с отлежал коняк или опушено островно уиски.Пурата попива ароматите от питиетата и е истинска наслада за ценителите.

 

 

Пиано бар Синатра отвори врати съвсем наскоро и в града под тепетата.Барът е разположен точно над центъра на Пловдив, намира се на 5-тия етаж на култовия хотел Тримонциум и има уникална гледка към града. Най-доброто съчетание между приглушена светлина, луксозна атмосфера, лайф изпълнения и специално отношение! А през деня е перфектното място и за вашите срещи. 

      

Вратите на заведенията от веригата са широко отворени за всички, които искат да избягат от ежедневните грижи с няколко часа хубава музика и елегантна атмосфера и да попият малко от легендарния дух на Франк Синатра, който и години след смъртта си стои като непреходна емблема за стил и незаменим фон за разпускане.

 


Седмична програма