logo

plovdivclubs.com

Пиано бар Синатра празнува своя 1-ви рожден ден
Пиано бар Синатра празнува своя 1-ви рожден ден

Пиано бар Синатра празнува своя 1-ви рожден ден

публикувана на 04.09.2017 09:38


Първият рожден ден от израстването е винаги най-важен


На 8 септември пиано бар Синатра Пловдив ще отпразнува 1-ви рожден ден!  Заедно с приятели, дългогодишни клиенти, партньори и VIP гости, екипът официално ще отбележи празника и успешната бизнес година, през която Синатра се превърна в предпочитано място за забавление и в Пловдив.


Музикалната програма за пърия рожден ден ще бъде поднесена от изпълнители в редиците на Синатра: Тома Здравков, Георги Арсов, Васил Стоянов, Славина... Те ще подарят на гостите на пиано бара най-големите хитове от световната и българска сцена. Очакват ви още много изненади и добро настроение.


Както винаги в това любимо място, партито ще продължи до сутринта, а перфектните домакини от екипа на Sinatra, ще се погрижaт това парти да бъде запомнено. 

 

За тази една година в Пиано бар Синатра много пловдивски нощни птици намериха своето място и се превърна в редовна дестинация от парти-картата им.


Piano bar Sinatra не спира да ни изумява със своите способности да прави парти. Уникалната му атмосфера е притегателна за хиляди хора жители и гости на Пловдив.

08.09.2017 // петък // friday
тел. за резервации//RSV:0886 10 10 78
мястото: пиано бар Синатра//х-л Тримонциум 5ет.

 


Седмична програма