logo

plovdivclubs.com

Предстоят два ударни лайфа в Sinatra
Предстоят два ударни лайфа в Sinatra

Предстоят два ударни лайфа в Sinatra

публикувана на 03.10.2016 11:21

Мария Илиева и D2 в два поредни дни на сцената на Piano bar Sinatra


Купонът в Piano bar Sinatra със сигурност ще е на топ ниво и този уикенд, тъй като на сцената на заведението ще се качат едни от звездите на модерната БГ музика -изключителната Мария Илиева и любимците на пловдивчани – група D2.  

 

В петък поп певицата Мария Илиева отново  ще ни разтърси с най-яките си хитове от началото на клубната си кариера до днес. Мария е едно от прелестните лица и страхотни гласове от българската сцена, а под тепетата тя е много обичана и нейните участия винаги преминават успешно.

 

Поп кралицата ще очарова публиката на Piano Bar Sinatra със своя неповторим талант, класа и изтънчен стил. Гостите на пиано бара ще преживеят истинска наслада за сетивата с взривяващите й изпълнения. Репертоарът й ще включва авторски парчета и кавъри на световни хитове, а сред тях със сигурност ще чуем и горещия хит „Нека вали“.

 

Съботната вечер ще бъде истински подарък за обичащите рок под тепетата. Д2 ще взривят гостите на пиано бар Синатра на 8-ми октомври. Основната енергия на шоуто ще се завихри около най-големите хитове на групата през годините, сред които „Ледено момиче”, „Нямаше кой да ни каже”, „100 години”, „Две следи“, „Не мога да спра да те обичам“, „Някой ден“, както и най-добрите песни от последните им албуми “6” и „Феникс“.

 

Красивата обстановка на Piano bar Sinatra пасва идеално с блясъците в очите на стотиците красиви лица, които го изпълват и клуба винаги сияе. За Plovdivclubs  е истинско удоволствие да Ви прави свидетели на случващото се там.


Забавлявай се!


Побързайте и направете резервацията си още сега, за да не съжалявате по-късно!

07.10.2016/ петък/ friday
вход:20лв./entry:20lv.
тел. за резервации/RSV:0886 10 10 78

08.10.2016/ събота/ saturday
вход:15лв./entry:15lv.
тел. за резервации/RSV:0886 10 10 78



Седмична програма